Verkoop

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare eerste klas auto. De betrouwbaarheid van een occasion is belangrijk. Daarom besteden wij veel tijd aan het afleveringsklaar maken van een auto. In onze showroom staat een wisselend assortiment occasions. Wij geven graag advies en helpen u bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto.

Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze online showroom. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of proefrit. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 0172-602 629 Zo kan eventueel een onnodige reis worden voorkomen en kunnen wij rekening houden met uw komst!

Afleverpakket

Al onze occasions worden afgeleverd met een geldige APK  inclusief de tenaamstellingskosten.

Inruilen

Wij kopen tevens auto’s in en bieden u daarvoor een eerlijke, marktconforme prijs. Bent u benieuwd naar wat uw auto waard is? Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘bepaal inruilwaarde’ te klikken. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!