Onderhoud & reparatie

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

 

APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Het juiste onderhoudsmoment is mede afhankelijk van kilometerstand en rijgedrag. Bij ons is een APK gratis bij in combinatie met een kleine en grote onderhoudsbeurt.

 

Vakantiecheck

Gaat u op vakantie? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u veilig op uw vakantiebestemming aankomt. Daarom bieden wij een gratis vakantiecheck aan. Tijdens de vakantiecheck controleren wij gratis uw auto, zodat u goed voorbereid op vakantie kunt gaan.

Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Bij Autoservice Den Blanken houden we uw bedrijfswagen in topconditie. U kunt met alle merken bij ons terecht en zo nodig kunt u tijdens de werkzaamheden beschikken over een vervangende wagen.

 

Camper onderhoud

Wanneer u met uw camper op vakantie gaat dan is het belangrijk dat de camper veilig en betrouwbaar is. Een goede, regelmatige onderhoudsbeurt van uw camper is daarvoor een vereiste. Onze garage is zo ingericht dat het campers makkelijk kan ontvangen en heeft een speciale brug voor campers. De meeste onderdelen zijn op voorraad zodat u camper snel klaar is voor gebruik. Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud en APK aan uw camper, maar ook voor specialistische reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.